Bel ons! 010- 2328451
Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Wandtegels

Wandtegels

Wij leveren alle soorten wandtegels van vele merken. De meest door ons verkochte wandtegels treft u hier in onze webwinkel. Dit zijn de wandtegels die snel en vaak zelfs uit voorraad leverbaar zijn. In principe zijn alle tegels voor de wand geschikt voor elke ruimte. Bedenk altijd wel welke maat wandtegel mooi tot zijn recht komt in de ruimte (badkamer, toilet of keuken) die u ter beschikking heeft. De verhoudingen dienen juist te zijn.

Ons assortiment wandtegels

In ons assortiment treft u ook tegels die geschikt zijn voor de vloer. Steeds meer en meer worden vloertegels ook op de wand toegepast. Dit heeft geen consequenties voor het gebruik. Voor het verwerken van deze tegels tegen de wand moet u wel rekening houden met extra aandacht voor het snijden, zagen en boren van de tegels. Onze wandtegels zijn altijd van 1e sortering. Dit betekent dat u alleen de beste kwaliteit geleverd krijgt van gerenommeerde fabrikanten tegen een superscherpe prijs.

Wandtegels bestellen bij Import-Tegels.nl 

Bij uw bestelling kunt u de gewenste afleverdatum opgeven en op de dag van levering ontvangt in de ochtend bericht met de tijdsindicatie van de transporteur. Wilt u meer weten over onze wandtegels? Neem dan contact op! !

per pagina
Artikelen 1 tot 12 van 84
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Artikelen 1 tot 12 van 84
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5