Bel ons! 010- 2328451
Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Vloertegels

Als het om vloertegels gaat bent u hier beslist op het juiste adres. Import-Tegels.nl is namelijk als sinds jaar en dag expert op het gebied van alle tegels voor de vloer. Zoekt u een strakke betonlook tegel voor de woonkamer of juist een rustieke look en feel voor de serre. Wij hebben werkelijk alles in huis. Hier in onze webshop treft u alle meest verkochte tegels voor de vloer van topmerken als ABK, Padana en Castelvetro. Heeft u een andere tegel gezien die niet in de webshop staat? Neem dan contact op en vraag een offerte aan voor de vloertegels die u zoekt. U bent verzekerd van een superscherpe prijs en perfecte levering en service. Zo kunt u bij bij ons een gratis proeftegel van uw vloertegel per post ontvangen. Op deze wijze weet u zeker dat we over dezelfde tegel voor de vloer spreken en voorkomt u vervelende verwarringen.Wij leveren uitsluitend 1e sortering vloertegels waardoor u altijd verzekerd bent van topkwaliteit. Heeft u vragen over het verwerken op andere specificaties van de vloertegels van uw keuze? Neem gerust contact op per telefoon of mail. Onze experts geven u graag een eerlijk advies. Ook als het gaat om kleuradvies voor uw tegelvloer in combinatie met de rest van uw interieur kunt u bij hen terecht.

Vloertegels als wandtegels

Veel vloertegels worden tegenwoordig ook aan de wand toegepast. Dit geeft een mooi rustig beeld en vaak ook een mooi contrast. Het combineren van vloertegels aan de muur heeft geen restricties. Wel moet u rekening houden met de gekozen lijm en met extra aandacht van het zagen en boren van de tegels. De vloertegels zijn immers extra sterk ten opzichte van andere tegels. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment wandtegels

Vloertegels bestellen bij Import-Tegels.nl 

Bestel uw vloertegels bij Import-Tegels.nl en laat ze op de de door u aangegeven datum leveren zonder extra kosten. Onze transporteur geeft u op de dag van levering, vroeg in de ochtend, een tijdsindicatie zodat u precies weet wanneer uw vloertegels kan verwachten.

per pagina
Artikelen 1 tot 12 van 256
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
Artikelen 1 tot 12 van 256
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5