Bel ons! 010- 2328451
Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Navigeer snel naar een onderwerp:
Proeftegel
Verzendkosten
Levertijden
Retouren
Veel gestelde vragen
Product specificatie
Klachten
Privacy
Algemene voorwaarden

Gratis proeftegel
Op verzoek levert Import-tegels.nl u gratis een proeftegel naar keuze.
Deze proeftegel wordt door ons verwerkt  tot een formaat wat eenvoudig via de post te verzenden is.
Proeftegels van materialen die bij ons in voorraad zijn (levertijd 3 dagen) worden vrijwel direct aan u verzonden. Voor proeftegels van materialen welke niet bij ons in voorraad zijn dient u de vermelde levertijd in acht te nemen
Met zo'n tegel heeft u direct bevestigd of de tegel van uw keuze aan alle criteria voldoet.
Houd u er echter wel rekening mee dat deze tegel uit een andere partij geleverd wordt dan waar u later de tegels uit geleverd krijgt.
Kleine tint en structuurverschillen  tussen de monstertegel en de geleverde partij kunnen dan voorkomen.

Verzendkosten en leveringen.
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen nederland m.u.v. de eilanden zijn als volgt;

0-100kg € 41.50
100.1-1000kg € 57.50
1000.1-2000kg € 97.50
2000.1-3000kg € 127.50
3000.1-4000kg € 152.50
4000.1-5000kg € 182.50

Levertijden.
Onze levertijden worden per product weergegeven .
Deze is indicatief en kan nimmer als bindend beschouwd worden.
Producten met een levertijd van 3 dagen hebben wij in principe altijd in voorraad. Na bestelling worden deze direct verzendklaar gemaakt en aangemeld bij de transporteur. Voor afleveringen van materialen die niet op voorraad zijn wordt contact met u opgenomen om de leverdatum kort te sluiten.
De maximale levertijd is 4 weken.Wanneer de verwachte levertijd overschreden wordt krijgt u direct bericht van ons waarin wij u  direct informeren over de exacte levertijd.

Productklachten.

Ik heb een klacht wat nu?
Neem direct contact met ons op en start niet met verwerken! Wij doen er alles aan om e.e.a. op zo kort mogelijke termijn op te lossen.

Ik heb gebroken tegels in mijn levering wat nu?
Breuk kan altijd voorkomen. Volgens de normen van de industrie mogen er maximaal 3 % van de geleverde tegels afwijkingen vertonen. Wanneer men de gebruikelijke 10% snijverlies besteld kunnen deze tegels gewoon bij het versnijden verwerkt worden. Meldt schade of onvolmaaktheden altijd schriftelijk binnen 48 uur na aflevering ondersteund d.m.v. fotomateriaal.

Vraag en antwoord.

Die prijzen zijn laag! Kloppen die wel?
Doordat wij alles zelf direct vanaf de fabriek inkopen (en vaak ook in grote hoeveelheden) en lage kosten kunnen hanteren kunnen wij de prijzen ook heel laag houden. Wij leveren uitsluitend 1e keus tegels en altijd uit 1 dezelfde productie (tint).

Waar zit uw showroom?
Wij hebben geen showroom. Wij richten zich voornamelijk op de klant die al wet wat hij zoekt. De proeftegels die geleverd worden dienen ter bevestiging van de reeds gemaakte keuze .

Legt u de tegels ook?
Nee wij leveren uitsluitend. 

Welke merken leveren jullie?
Vrijwel elke merk waar wij ons met de kwaliteit kunnen verenigen wordt door ons geleverd. Staat uw tegel niet in ons assortiment? Neem dan contact op voor een scherpe prijs!

Betalen

Hoe kan ik aan betalen?
Import-Tegels accepteerd alle betaalmethoden. U kunt bij ons terecht met IDeal, Paypal, creditcard of u kunt ook zelf overschrijven per bank. Tevens kunt u gebruik maken van onze rembours optie. Zo betaald u 50% aan bij opdracht en 50% bij aflevering aan de chauffeur d.m.v. contanten.

Proeftegels

Kan ik ook een monstertegel krijgen?
Import-Tegels is hierin uniek! U kunt dus een proeftegel ter bevestiging van uw keuze toegestuurd krijgen. Druk op de button bij de gewenste tegel om deze te bestellen.

Leveren

Kan ik ook bestellingen afhalen?
Uitsluitend na afspraak kunt u onder bepaalde voorwaarden tegels ophalen. Neem hier contact met ons over op.

Wat is de levertijd?
Voorraad producten kunnen vrijwel direct opgehaald worden na telefonische afspraak. Bij bestellingen die afgeleverd moeten worden van voorraad artikelen dient u minimaal 72 uur aan te houden. De levertijd van de producten die wij voor u moeten bestellen hebben levertijd. Deze staat aangegeven bij het product.

Wanneer wordt er afgeleverd?
De levertijd van producten worden weergegeven op de website. Wanneer de verzending is aangemeld bij de transporteur ontvangt u een verzendbericht van ons.

Retouren en herroepingsrecht

Volgens de leveringsvoorwaarden van Webshop Keurmerk heeft u 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de tegels.
U kunt, binnen 14 dagen na ontvangst, de tegels ten alle tijden aanmelden voor retour.

Retouren dienen vooraf aangemeld te worden d.m.v. een email bericht waarin men opgeeft om welke  en hoeveel artikelen het gaat. De afnemer garandeert dat de producten in goede staat verkeren. Hieronder wordt een onbeschadigd product in gesloten en droge verpakking verstaan. Import-tegels.nl behoud zich het recht voor retourgezonden producten die niet  aan bovengenoemde voorwaarden voldoen niet terug te nemen. Ook teveel bestelde tegels die overblijven na verwerken worden niet teruggenomen.
Na aanmelding kunnen de tegels op aanwijzing van Import-tegels.nl retour worden gezonden.
Retour ontvangen goederen welke aan de voorwaarden voldoen worden binnen 7 werkdagen gecrediteerd en het bedrag overgemaakt op uw bankrekening inclusief door u betaalde verzendkosten.


 Productspecificaties

Tint
Iedere productie heeft een unieke tint. Dit betekent dat verschillende bestellingen in verschillende tinten geleverd kunnen worden. Reclamaties omtrent tintverschillen ontstaan uit verschillende leveringen worden niet in behandeling genomen.

Caliber
Een tegel krijgt bij de productie ook een caliber mee. Vrijwel elke productie heeft een andere maat dan de nominale maat zoals in de catalogus genoemd. Bij het combineren van diverse maten en verschillende merken dient u strek rekening mee te houden. Een tegel met de bestelmaat 60x60cm kan 59,8x59,8 in werkelijkheid zijn. Het laten doorlopen van voegen van wanden en vloeren van verschillende merken is dan ook vrijwel uitgesloten.

Kunnen vloertegels op de wand?
Ja. U kunt zonder problemen vloertegels tegen de wand verwerken. Dit wordt meestal gedaan om een mooi geheel te creëeren met een eenheid van wand en vloertegels perfect op elkaar afgestemd qua kleur en structuur.

Wat betekent gerectificeerd?
Na het bakproces kunnen de tegels recht afgezaagd worden zodat er een zeer maatvast product wat met een hele smalle strakke voe af te werken is. Dit proces noemen we rectificeren.

Wat betekent Lappatta?
Dit houdt in dat de tegel een licht  of half polijstproces heeft ondergaan.De tegels krijgenm hierdoor een satijnglans of gaan gedeeltelijk glanzen e.e.a. afhankelijkt van de fabrikant en type.

Wat betekent Naturale?
Dit is een aanduiding die vaak genoemt wordt bij tegels die ook in een gepolijste of andere uitvoering leverbaar zijn. Naturale betekent dat de tegel geen oppervlakteafwerking ondergaan heeft.

Wat is Porcelanato?
Porcelanato is een productieproces en kwaliteitsaanduiding. Dit houdt in dat de tegel vordtbestendig is door de hoge massa die de tegel gekregen heeft door de toevoeging van veel porceleinaarde, een hogere persing en het bakken op een hogere temperatuur. Deze tegels zijn stootvaster dan het traditionele productieproces en (wanneer ongeglazeerd) de meest slijtvaset tegel voor op de vloer.

Wat betekent Levigato?
Dit betekent dat de tegels hoogglans gepolijst zijn.

Welke lijm moet ik kopen?
Geen situatie is het zelfde. Neem dus even contact op voor een goed advies!.

Algemene voorwaarden.
Download onze algemene voorwaarden.

Privacy.

Import-tegels.nl is de website van Tegel Import Nederland BV.

 Import-Tegels.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Import-Tegels.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 Import-Tegels.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Import-Tegels.nl  zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.  
  • Als u bij Import-Tegels.nl een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Import-Tegels.nl  verkoopt uw gegevens niet
Import-Tegels.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Import-Tegels.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Import-Tegels.nl geen cookies ontvangt.

 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Import-Tegels.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


Postbus:
Postbus 4184
3130 KD  Vlaardingen
Telefoonnummer: 010 2328451
E-mailadres: info@Import-tegels.nl
KvK-nummer: 51277743 Btw nummer: 823189338